www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap

Vær med til at skabe 2700Kulturdag

Lørdag den 9.  juni 2018 afholder Brønshøj-Husum Lokaludvalg den årlige kulturdag på Brønshøj Torv.

2700Kulturdag er en tilbagevendende lokal kulturbegivenhed, der er med til at skabe liv i bydelen og sætte fokus på al den gode kultur og de fritidsaktiviteter, der finder sted i Brønshøj, Husum og Tingbjerg. Festivalen forener lokale aktører og skaber netværk mellem foreninger, institutioner og iværksættere. Der er særligt fokus på bydelens mangfoldighed og at give jer – de lokale aktører – mulighed for at fremvise jeres aktiviteter og gøre reklame for jer selv. I år arbejder vi desuden på at kunne benytte en del af Brønshøjvej til fællesspisning med mere.

I april udvælges de aktører, der skal med på Kulturdagen. Hvis du eller din forening har lyst til at fremvise jeres aktiviteter, afholde en workshop, sørge for en madbod eller noget helt fjerde, så meld tilbage senest den 20. marts. Skriv lidt om, hvad I gerne vil bidrage med.  Vi stiller følgende udstyr til rådighed:
– 1 telt ca. 3×3 meter
– 1 bord
– 4 stole
– Mulighed for strøm (skriv strømbehov ved tilmelding)

Det skal for en god ordens skyld nævnes, at der er begrænsede pladser. Vi forbeholder os ret til at udvælge de medvirkende aktører så kulturdagen får et bredt program med aktiviteter for festivalens forskellige målgrupper.

2700Kulturdag planlægges og gennemføres i år i samarbejde med Peter Rønn Musikoplevelser. Skriv til Peter senest den 20. marts på 2700Kulturdag@gmail.com

Skriv en kommentar

X