www.kk.dk Kontakt Udskriv Sitemap

2700Kulturdag fylder 10 år!

Lørdag den 9. juni byder vi alle fra Brønshøj, Husum og Tingbjerg til farverig fejring af vores dejlige bydel, når 2700Kulturdag løber af stablen på Brønshøj Torv for 10. år i træk. I år kan du opleve musik fra hele to scener. På Store Scene kan du nyde højaktuelle navne som Kira Skov. For børnefamilierne er der bl.a. optræden ved Trolle & Tormod, MGP sangerne Caroline Selma og Flora Ofelia og den kendte børnevært Marie fra Lille Nørd. Og på Lille Scene viser dygtige lokale musikere hvad bydelen musikalsk har at byde på. Som noget helt nyt afspærrer vi Brønshøjvej fra torvet til gadekæret og indretter street food-marked hvor lokale handlende og foreninger sørger for, at du hverken skal sulte eller tørste. Hele programmet offentliggøres sidst i maj. Vi lover underholdning for alle aldre i tidsrummet 11-20.   

2700Kulturdag planlægges og gennemføres i år i samarbejde med Peter Rønn Musikoplevelser. Vil du vide mere om festivalen, så kontakt Peter på 2700Kulturdag@gmail.com

Brønshøj spiller
I år introducerer vi som noget nyt ‘Lille Scene’. Scenen vil være dedikeret til lokale musikere og bands og skal efter planen stå ved spisestedet Blå Congo, så man spiller ind over det gamle gadekær. Her bliver der også et stort Street Food område, hvor befolkningen naturligt vil samles og nyde mad, drikke og din musik. Alle musikgenrer er velkomne og baggear, lydmand m.m. bliver stillet til rådighed. Kulturhuset Pilegården biddrager med deres flotte, nye professionelle mobilscene.

Hvis det er noget for dig, så kontakt Brønshøj Spillers koordinator Jesper Sønderstrup på broenshoejspiller@gmail.com med en kort beskrivelse af dit/jeres band/projekt. Hvis I har en optagelse, hvor I spiller, så send også gerne den med. 
Vi kan ikke love, at der bliver plads til alle, men efterstræber at præsentere et bredt billede af Brønshøj/Husum/Tingbjergs farverige musikmiljø. Der er ikke mulighed for aflønning for optrædende på Lille Scene.

Skriv en kommentar

X